Level
Point
like received
  • KR
  • EN

Facial bone job

Prev  Next  List
[안면윤곽후기]

I want to go back to before surgery ㅡ.ㅡㅋ

엔젤렌 2005-10-01 (토) 09:01 18 Years ago 3848
The doctor didn't ask me to do the surgery , but he went to my feet and said, "I'll pay for it," so I'm at fault . I had dimple surgery at once. that is the result. I was told that the swelling went down too early, so it became a severe double scar and angular eyes . It was a waste of money because the front canopy was opened and closed . dimple. Even after laughing for 2 months, because of the clear scars (this is scarier than the twins. The twins cover it up with makeup, but this looks like surgery), so it was resolved anyway. what else did you have I had fat removed, but Park Kyung- rim's face was bulldog because of sagging cheeks. clown. As a result of an x-ray taken at an orthopedic surgeon due to sagging cheeks and asymmetric cheekbones, the left side of the fractured part was not attached to the bone. I don't have money and I don't like my face right now, and the hospital told me to do it again for double scars and dimples, so I had surgery because I wanted to do that. It's just too waste of money invested to live positively. ㅡ.ㅡㅋ What should I do?

Comment 7
카를로스 2005-10-01 (토) 10:47 18 Years ago Address
저희한테 어쩌냐고 하셔봤자.. 저희가 시간을 돌릴수도 없고 -_-;; 암튼 힘내세요.. 근데 재수술 받으신건 공짜로 하셨나요? 그리고 저도 광대 수술받고 싶은데 정말 걱정이네요.. 잘 된거 같다는 사람이 이렇게 적으니 원.. -_-;;
난말이지 2005-10-01 (토) 13:41 18 Years ago Address
광대 고정을 안하셨나요?? 왜 뼈가 붙지 않았는 지....수술한 병원가서 말씀해 보세요. 의사샘이 끝까지 책임을 져야지요!!
미선 2005-10-02 (일) 03:57 18 Years ago Address
쌍꺼풀하고 보조개는 재수술 해준다니까 그나마 다행이지만, 지금 시급한건 광대 아닌가요??? 우선은 얼굴 골격을 이루는 뼈가 안붙었다는데 광대수술을 재수술해줘야지 그게 제일 먼저 해야할거 아닌지?? 광대를 옆광대만 하신건가요? 왜 고정을 안했죠? 광대 재수술하면 두피로 고정시키는거 해야할텐데 그거 하는김에 근육이나 살을 위로 올려서 불쳐짐도 어느정도 상쇄시키고 쌍꺼풀,보조개는 광대에 비하면 부수적인 문제일텐데, 광대는 어떻게 하시기로 했어요?
하루하루.. 2005-10-02 (일) 08:30 18 Years ago Address
한족 광대 쏠림현상이라 ...
저도 74일됬습니다. 아직3개월은 안됬고요 2개월에 보름정도지났네요.
쏠림현상이 어느정도인가요?저도 고개를 숙이면 쏠려서 생활하는데 불편하거든요
캬캬캬 2005-10-02 (일) 19:29 18 Years ago Address
광대가 안붙었다니...헉, 님은 근데도 별로 심각히 생각하지 않는 듯하네요. 어디서 하셨는진 모르지만, 수술한 병원에 가서 엑스레이 보여주시고 선생님과 의논해보세요. 병원에서 재수술 책임져야할 듯... 가만 내버려두면 계속 벌어질지 몰라요. 꼭 상담받아보세요.
미니 2005-10-03 (월) 02:28 18 Years ago Address
정형외과까지 가서 엑스레이를 찍어오셨다는데 심각하지 않게 생각하다뇨;; 사람얼굴인데 돈이 들더라도 바로잡아야죠 병원선택부터 잘못하셨네요 젤 기본인 쌍껍부터 망쳐놨으니..ㅜㅜ 가서 뒤집어 엎고 광대 재수술비용 받아오세요
jing7409 2005-10-04 (화) 00:31 18 Years ago Address
세상에..저도..광대랑 턱이랑 하고싶어서여기저기 찾아보는중인데..
힘내시구요!!그병원 용기없으시면 같이가드릴꺠요!!
Prev  Next  List